bedrukken

  • Algemeen
  • Druktechnieken
  • Fiscaliteit
  • Werkwijze
  • Kosten en levertijd

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Representatieve bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfslogo geeft uw medewerkers een professionele uitstraling, zorgt voor uniformiteit en vergroot uw naamsbekendheid.

Een logo aanbrengen door middel van bedrukking is de meest voordelige manier om bedrijfskleding te voorzien van een logo maar is vele malen minder duurzaam dan een logoborduring. Sommige materialen zijn echter niet geschikt om te borduren maar lenen zich bij uitstek voor bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dunne stretch stoffen zoals sportkleding.

Borduurstudio het Gooi bedrukt in eigen huis waardoor de kwaliteit en levertijd te allen tijde gewaarborgd zijn.

Druktechnieken

Voor het bedrukken van kleding bestaan verschillende technieken. Welke techniek het meest geschikt is, is afhankelijk van de oplage, complexiteit en aantal kleuren in het logo.

Plot transfer

Een plotbedrukking is met name geschikt voor kleine aantallen en eenvoudige logo’s (1-2 kleuren). Door middel van een plotter wordt de tekst of het logo uit drukfolie gesneden en vervolgens onder de drukpers op de kleding gedrukt. Plottransfers kennen geen instelkosten en een korte levertijd.

Transferdruk

Vanaf 15 stuks is transferdruk de meest toegepaste druktechniek. Op basis van een eps bestand met uw logo worden de transfers gemaakt. De verschillende kleuren in uw logo worden in een keer onder druk op de kleding geperst. Deze techniek is bij uitstek geschikt voor het bedrukken van soepele kledingstukken zoals sportkleding en kennen een minimale afname van 15 stuks. Eventuele resterende transfers worden bij ons op voorraad gehouden voor eventuele vervolgbestellingen. De levertijd, na goedkeuring van de opmaak, is circa 7 werkdagen.

Zeefdruk

Deze techniek is geschikt voor grote oplages en leent zich voor de meest gangbare soorten (promotioneel) textiel. Per kleur van het logo wordt deze kleur door een zeef in de vorm van het logo op de kleding gedrukt. Er worden per kleur instelkosten gerekend waardoor deze techniek interessant is voor oplages vanaf 100 stuks. De levertijd, na goedkeuring van de opmaak, is circa 7 werkdagen.

Offerte aanvragen?

Wilt u een exacte prijsopgave? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Vul onderstaand formulier in en voeg indien mogelijk uw digitale logo toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 035-7400017 voor al uw vragen of een persoonlijk advies, we denken graag met u mee!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Upload hier uw logo