borduurmachine.slider

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf en spelen een grote rol in het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie. Representatieve bedrijfskleding voorzien van uw geborduurde bedrijfs- of verenigingslogo is duurzaam en heeft een luxe en exclusieve uitstraling.

Daarnaast biedt een geborduurd logo de mogelijkheid kleding veelvuldig op hoge temperaturen of chemisch te reinigen zonder de kwaliteit en kleurechtheid van de borduring aan te tasten.

Borduurstudio het Gooi borduurt in eigen atelier waardoor de kwaliteit en levertijd van de borduringen te allen tijde gewaarborgd zijn.

 Garens

<borduren

Wij borduren met 100% polyester garens van Madeira. Deze garens worden op een speciale manier geverfd en zijn daardoor bestand tegen chloor en veelvuldig wassen op hoge temperaturen. (Producten die met deze garens zijn bewerkt kunnen tot 95 graden gewassen worden met een maximale toevoeging van 20 gram chloor per liter.)

Er zijn meer pantone nummers dan garenkleuren waardoor er niet altijd een 100% match is tussen de pms nummers van uw logo en de beschikbare garenkleuren. Door middel van een vergelijkingstabel selecteren we, indien nodig, de garenkleur die uw pms nummers het dichtst benaderd.

Badges

badge

Naast het direct op textiel borduren van een logo is er de mogelijkheid een logo op een los stukje stof te borduren. We noemen dit een embleem, patch of badge. Het geeft het kledingstuk een sportieve en stoere uitstraling en biedt de mogelijkheid om een oud logo te vervangen door de badge over het oude logo heen te zetten.

De achterkant van de badges kunnen een lijmlaag of klittenband bevatten, waardoor ze gemakkelijk op de kleding bevestigd kunnen worden. Ze kunnen ook op de kleding worden gestikt. Badges zijn verkrijgbaar met een lockrand of lasercontour gesneden. Dit zijn mooie afwerkingen rondom de badge die ervoor zorgt dat hij niet gaat rafelen en zo langer mee gaat. Er zijn allerlei vormen badges mogelijk.

Badges kennen een minimale afname van 50 stuks en hebben een levertijd van ca. 3 weken. Interesse? Bel ons voor informatie of vraag via het contactformulier direct een offerte aan.

Fiscaliteit

Om bedrijfskleding fiscaal af te kunnen trekken van de belastingen zijn er een aantal regels opgesteld; zo moet een bedrijfslogo een minimale afmeting hebben van 70 cm2 per kledingstuk.

Uitgebreide informatie is terug te vinden op deze pagina (zie 20.2.4): regelgeving bedrijfskleding

Werkwijze en aanleverspecificaties

Om uw bedrijfslogo of tekst professioneel te kunnen borduren hanteren wij de volgende werkwijze:

 • We ontvangen graag de volgende informatie van u;
 • Tekst en/of logo dat geborduurd mag worden. U kunt dit aanleveren als digitaal bestand in een jpg, ai of pdf bestand, bij voorkeur in een zo’n hoog mogelijke resolutie
 • De positie van de tekst of het logo op het kledingstuk. We adviseren u hierbij graag over een passende afmeting op de betreffende positie
 • De kleur(en) van de tekst of het logo, bij voorkeur in pms nummers
 • Het aantal kledingstukken dat geborduurd mag worden
 • We beschikken over een aantal standaard borduuralfabetten in onze borduurmachines. Wanneer een van deze lettertypes in het beeldmerk gebruikt is, kunnen we dit dus vaak met ons standaard tekstprogramma maken. Voordeel is, dat we geen apart programma hoeven te laten maken hetgeen de kosten laag houdt.
 • Van een afbeelding of logo maken we een borduurprogramma dat geschikt is voor onze borduurmachines. De bijdrage in de kosten voor het maken van de borduurmal zijn eenmalig en kennen een starttarief van 25 euro excl. btw. Is eenmaal een borduurprogramma gemaakt dan bewaren wij dit zorgvuldig. Indien het logo bij vervolgbestellingen niet meer of minder dan 10% van het de bestaande mal afwijkt, betaalt u alleen de borduurkosten.
 • Na ontvangst van bovengenoemde informatie, sturen we u in principe binnen 48 uur een offerte met de prijzen
 • Na akkoord maken we een proefborduring. Van deze proef sturen we een digitale afbeelding ter beoordeling. Het is tevens mogelijk de proef per post te ontvangen of in ons atelier te komen bekijken. De kosten voor het borduurprogramma zijn in dit stadium gemaakt en zullen te allen tijde in rekening worden gebracht.

Kosten en levertijd

Ieder logo is uniek en is maatwerk. We kunnen daarom geen standaardprijzen afgeven. De prijzen worden berekend aan de hand van het formaat en het aantal steken dat gebruikt wordt in de borduring. Op basis van deze gegevens maken we voor u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Maar we kunnen wel een aantal indicaties afgeven:

 • De kosten voor het maken van het borduurmal zijn eenmalig en vanaf € 25,-
 • De prijs voor een borstlogo van 10 cm breed is vanaf € 5,- per stuk
 • De prijs voor een ruglogo van 25 cm breed is vanaf € 8,50 per stuk
 • Voor logo’s met grotere afmetingen en oppervlakten die gevuld moeten worden met steken geldt de prijs op aanvraag.
 • Badges hebben een minimum afname van 50 stuks. Prijs op aanvraag.
 • Logo’s en teksten op basis van onze standaardlettertypen, kennen geen kosten voor de borduurmal
 • De prijzen zijn excl. 21% btw en eventuele verzendkosten.
 • De levertijd vanaf akkoord op de proef , afhankelijk van de oplage en grootte van het logo, circa 5 werkdagen

Offerte aanvragen?

Wilt u een exacte prijsopgave? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Vul onderstaand formulier in en voeg indien mogelijk uw digitale logo toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 035-7400017 voor al uw vragen of een persoonlijk advies, we denken graag met u mee!

Heeft u vragen, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Voorkeur: Borduren Bedrukken

Logo positie: Borst Rug Bovenarm Andere

Logo formaat

Upload hier uw logo

Let op: bij door de klant aangeleverde kleding of ander textiel vervalt iedere garantie, zowel voor de borduring als de kleding/textiel en is daarom niet onderheving aan claims op welke wijze dan ook. De aangeleverde kleding of textiel wordt niet gecontroleerd op beschadigingen, verkleuringen of andere imperfecties. Dit is de verantwoordelijkheid van de klant.