Kleding voor de Automotive branche.

Elk bedrijf wil stijlvol en representatief voor de dag komen! Op zoek naar de juiste uitstraling? Hierbij adviseren wij graag. Wij bieden een uitgebreid assortiment bedrijfskleding van diverse merken.


Sales: Representatieve bedrijfskleding voor in de showroom, of pakken geschikt voor veel op de weg. Kleding voor evenementen of beurzen voorzien van naam en/of logo.


Werkplaats: Werkkleding voor monteurs moet functioneel en cofortabel zijn. Het is belangrijk dat monteurs controles en reparaties goed kunnen uitvoeren. Hierbij krijgt de kleding vaak heel wat te verduren. Werkkleding van kwalitatief duurzaam materiaal, werkbroeken, overalls en jassen. Bedrukt of geborduurd door Borduurstudio Het Gooi.


Veiligheid: Wil je comfortabel kunnen werken in veilige kleding? Binnen de branche Automitive is er een grote afwisseling aan werkomstandigheden. Vandaar dat we graag op maat gemaakt advies geven. Borduurstudio Het Gooi biedt bedrijfskleding, veiligheidskleding en PBM-producten voor de automotivebranche naar wens gepersonaliseerd.

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen:

  • Logo en/of naam geborduurd of gedrukt op bedrijfs,- en werkkleding . We borduren op je eigen kleding, maar we werken met een groot aantal leveranciers samen en kunnen je dus ook de kleding leveren.
  • Voor sales en serviceafdelingen hebben we pakken, blouses en shirts. Maar ook polo's, pullovers en bijvoorbeeld softshells behoren tot de mogelijkheden.
  • Voor de monteurs zijn er werkbroeken en overalls of stofjassen, maar ook polo's, pullovers en jack's.
  • Qua veiligheid leveren we reflecterende kleding, werkschoenen en andere PBM. Ook kunnen we in de borduring reflecterend garen verwerken. Vooropgesteld is natuurlijk de veiligheid. Een bijkomend voordeel is dergelijke details geven de mentaliteit van het bedrijf weer!