Bedrijfskleding voor de horeca

Werkkleding voor keukenbrigade heeft drie functies: je ziet er verzorgd en representatief uit, het moet hygiënisch zijn en zorgen voor een stukje veiligheid. Belangrijk hierbij is dat je werkkleding ook comfortabel is om te dragen.Het mag duidelijk zijn: goede werkkleding is essentieel voor een professionele aanpak. Het zorgt ervoor dat jij fluitend je werk doet én kunt blijven doen. Zorg dat je je goed, beschermend en comfortabel kleedt en je kunt er iedere dag weer vol tegenaan!Zowel de koksbuis als koksbroek moeten gemaakt zijn van stevig materiaal dat opgewassen is tegen een stootje. Het schort dat wordt gedragen moet bestaan uit dik geweven stof en een beschermlaag. Voor deze kledingstukken geldt uiteraard dat ze te wassen moeten zijn op hoge temperaturen, want je wilt er ook de volgende dag weer netjes en verzorgd uitzien.

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen:

  • Logo en/of naam geborduurd op koksbuizen. We borduren op je eigen kokskleding, maar we werken met een groot aantal leveranciers samen en kunnen je dus ook de kleding leveren.
  • bediening, shirts blouse t-shirt schort. textiel, doeken servetten lakens (tafel bed).
  • hotel front end, pakken shirts.
  • terras, verhaal omzetverhogend, fleece dekens pluche dekens kussentjes zitzakken/lounchekussens.

Waarom de bedrijfskleding voor de horeca borduren?

Binnen de horeca wordt er vaak gekozen voor het borduren van logo's en/of namen op de kleding, dit heeft een aantal redenen: Uitstraling, details geven een bedrijf de juiste uitstraling. Kwaliteit, blijft mooi bij frequent wassen op hogr temperaturen.

Merken

We werken met een groot aantal merken samen. We kunnen dus bijna elk gewenst merk en product leveren.
Hieronder een overzicht van de merken, staat je favouriet er niet tussen. Neem dan eens contact op.