Borduren
Borduren is onze specialiteit! Een geborduurd logo is exclusief, heeft een lange levensduur en geeft uw bedrijfs- en sportkleding een representatieve en uniforme uitstraling
Bedrukken
Bedrukken is een voordelig alternatief om uw kleding te voorzien van een logo of tekst en is bij uitstek geschikt voor stretchmaterialen en promotiekleding
Kleding
Trots zijn we op onze ruime showroom met een royale keuze in bedrijfs-, sport- en promotiekleding van diverse gerenommeerde merken. Loop eens binnen voor een vrijblijvend advies op maat. U bent van harte welkom!
Kwaliteit & Service
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Borduren en bedrukken doen we in eigen huis waardoor we een snelle levering en een constante kwaliteit garanderen.

“You never get a second chance to make a first impression! “
Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Representatieve bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfslogo geeft uw medewerkers een professionele uitstraling, zorgt voor uniformiteit en vergroot uw naamsbekendheid. Een sportclub of vereniging is vaak afhankelijk van sponsoren. Een kwalitatief hoogstaande uiting van het sponsorlogo is dus heel belangrijk. Daarnaast zorgt het voor een professionele en uniforme uitstraling van het team. Naast bedrijfskleding en sponsoring maken relatiegeschenken en relatie evenementen veelal onderdeel uit van de marketingstrategie van een bedrijf. Cadeau artikelen voorzien van uw bedrijfslogo dragen bij aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Gepersonaliseerde geboortecadeaus en eindejaarsgeschenken laten een onuitwisbare en persoonlijke indruk achter bij uw medewerkers en relaties. Bent u op zoek naar een professionele uitstraling voor uw bedrijf of sportclub? Neem dan gerust contact met ons op. Borduurstudio het Gooi is gespecialiseerd in het leveren van bedrijfs- en sportkleding en relatiegeschenken voorzien van uw logo of tekst. Natuurlijk zijn we er niet alleen voor bedrijven maar bent u als particulier ook van harte welkom. Zowel voor een kleine als een grote oplage adviseren wij u graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *