Kleding

Model en materiaal zijn erg belangrijk voor het draagcomfort van werkkleding. We zijn daarom erg blij dat we in ons pand een showroom hebben waar we u de diverse typen en modellen kunnen laten zien. Tevens kunnen we u de verschillen laten zien en voelen in kwaliteit en de daaraan gekoppelde prijsniveaus.

Borduurstudio het Gooi is dealer van Helly Hansen Workwear, Mascot en Tricorp, ook leveren we de kleding van Giblor’s en de werkschoenen van Dike, Gerba en Safety Jogger.

We hebben kleding  in huis van de merken Clique, Santino, Cutter&Buck en Craft. Naast deze merken kunnen we een breed scala aan andere merken leveren.

Het is te allen tijde mogelijk om monsters van andere merken te bestellen zodat u een juiste keuze kunt maken voor de look en feel van uw (bedrijfs)kleding. Indien gewenst, organiseren we met plezier een passessie in onze showroom of bij u in het bedrijf of vereniging.

Mocht het niet mogelijk zijn de kleding te leveren die aan uw specifieke wensen voldoet, dan staat het u vrij eigen kleding aan te leveren. We zullen uw logo er met de grootste mogelijke zorg op borduren of bedrukken.

Let op: bij door de klant aangeleverde kleding of ander textiel vervalt iedere garantie, zowel voor de borduring als de kleding/textiel en is daarom niet onderheving aan claims op welke wijze dan ook. De aangeleverde kleding of textiel wordt niet gecontroleerd op beschadigingen, verkleuringen of andere imperfecties. Dit is de verantwoordelijkheid van de klant. 

helly hansen werkkleding borduurstudio het gooi mascot workwear, borduurstudio het gooi tricorp werkkleding
clique promokleding craft-sportswear santino werkkleding
dike werkschoenen gerba werkschoenen safety jogger schoenen
duurzame werkkleding borduurstudio het gooi merken-LemonSoda-hqbedrijfskleding