Veelgestelde vragen

Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag niet beantwoord worden, bel ons dan op 035 7400017. We helpen u graag verder.

Kunnen alle producten geborduurd worden?

Voor alle producten geldt dat het technisch mogelijk moet zijn om het product in te spannen in de borduurringen en onder de borduurmachine te plaatsen. Daarnaast zijn sommige materialen niet geschikt om te borduren maar lenen zich bij uitstek voor bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dunne stretch stoffen zoals sportkleding.

Kunnen alle producten bedrukt worden?

Bedrukkingen kunnen alleen worden aangebracht op producten met een egale ondergrond. Producten zoals sjabrakken, badstof en fleece zijn daarom niet geschikt om te bedrukken.

Is er een minimale afname?

We kennen geen minimale afname. Bij een beperkte afname drukken de aanloopkosten (borduurmal of instelkosten per kleur bij bedrukkingen) helaas wel zwaarder op de stuksprijs.

Kan ik de kleding zien en passen?

We hebben een showroom met pasmodellen van Clique, New Wave, Harvest, Santino, Cutter&Buck en Craft. Naast deze merken kunnen we een breed scala aan andere merken leveren. Het is te allen tijde mogelijk om monsters van andere merken te bestellen. Indien gewenst, organiseren we met plezier een passessie in onze showroom of bij u in het bedrijf of vereniging.

Mag ik eigen producten aanleveren?

Ja hoor dat mag. We behouden ons echter wel het recht voor om producten die niet aan onze kwaliteitseisen voldoen te weigeren. Daarnaast is een uitvalpercentage van 2% tijdens de productie toegestaan. Bij een uitval boven dit percentage worden deze goederen door ons gecrediteerd.

Zijn alle kleuren te borduren?

Er zijn meer pantone nummers dan garenkleuren waardoor er niet altijd een 100% match is tussen de pms nummers van uw logo en de beschikbare garenkleuren. Door middel van een vergelijkingstabel selecteren we, indien nodig, de garenkleur die uw pms nummer het dichtst benaderd.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Voor het bedrukken van een logo hebben we een eps bestand nodig. Voor het borduren van een logo volstaat een jpg, ai of pdf bestand.

Wat is de levertijd?

Dat hangt uiteraard af van de oplage. In de regel is de levertijd, na akkoord op de prijs en opmaak, ca. 5 werkdagen.