“We never get a second chance to make a first impression”

Kwaliteit is allesbepalend voor het eindresultaat van uw geborduurde of bedrukte logo. Dit geldt zowel voor u als voor ons. Voor u omdat uw kleding het visitekaartje van uw bedrijf of vereniging is en voor ons omdat u als tevreden klant onze beste reclame bent! Daarom doorlopen wij graag samen met u het gehele productieproces, van aanvraag tot en met de uiteindelijke levering. Onze uitgebreide kennis en ervaring zorgen ervoor dat we u te allen tijde kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuzes in type kleding, soort en afmeting van logo, positionering van het logo op de kleding en het kleurgebruik.

Uiteraard spelen de kwaliteit van de borduurmal, garens en transfers een grote rol in de kwaliteit van het eindresultaat. Het digitaliseren van logo’s vergt specifieke kennis. Dit laten we dan ook graag over aan experts, vakmensen met ruime ervaring in het digitaliseren van alle soorten logo’s. Eenvoudige transfers maken we in eigen huis, complexe transfers laten we echter ook maken door bedrijven die de specifieke kennis hiervoor in huis hebben. Op deze manier zijn we verzekerd van borduurmallen en transfers van de hoogste kwaliteit.

We werken uitsluitend met polyneon borduurgarens van Madeira. Deze garens blijven bij veelvuldig (chemisch) reinigen kleurvast en zijn krimpvrij. Daarnaast worden de garens in een groot scala aan kleuren geleverd waardoor we de kleuren in uw logo nagenoeg altijd voor 100% kunnen borduren.

Perfectie staat hoog in ons vaandel. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan zullen we er alles aan doen om het resultaat aan te passen aan uw wensen.

Let op: bij door de klant aangeleverde kleding of ander textiel vervalt iedere garantie, zowel voor de borduring als de kleding/textiel en is daarom niet onderheving aan claims op welke wijze dan ook. De aangeleverde kleding of textiel wordt niet gecontroleerd op beschadigingen, verkleuringen of andere imperfecties. Dit is de verantwoordelijkheid van de klant. 

detail van geborduurd logo